در حالی که تا ماه مارس سال ۲۰۲۱، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۴۸.۴۰ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۲.۶۰ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۳۷ میلیثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۹۸.۶۷ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۵۳.۲۲ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۲۰ میلیثانیه بود.
در حال حاضر رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه مارس ۲۰۲۱، به ترتیب به امارات متحده عربی (۱۹۰.۸۷ مگابیت برثانیه)، کرهجنوبی(۱۸۶.۰۶ مگابیت برثانیه)، قطر (۱۸۱.۴۳ مگابیتبرثانیه)، چین (۱۴۹.۴۰ مگابیتبرثانیه) و عربستان سعودی (۱۴۸.۲۹ مگابیتبرثانیه) تعلق دارد.
همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهنباند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (۲۴۵.۵۰ مگابیتبرثانیه)، کره جنوبی (۲۴۱.۵۸ مگابیتبرثانیه)، هنگکنگ (۲۴۰.۸۳ مگابیتبرثانیه)، موناکو (۲۲۰.۳۵ مگابیتبرثانیه) و رومانی (۲۱۴.۳۳ مگابیتبرثانیه) تعلق دارد.
همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از اوکراین و کاستاریکا کندتر و از آرژانتین و مالزی سریعتر است.
در حال حاضر در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۹.۱۷ مگابیتبرثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۰.۸۲ مگابیتبرثانیه است که رتبه ایران را به ۱۳۶ از میان ۱۷۵ کشور میرساند.
این درحالی است که در آوریل ۲۰۲۱ در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۹.۱۳ مگابیتبرثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۱.۲۹ مگابیتبرثانیه بود و ایران در جایگاه ۱۳۲ قرار داشت.
همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از توگو و لیبریا کندتر و از سومالی و تانزانیا سریعتر است.
انتهای پیام/
نظرات کاربران