معاون وزیر ارتباطات گفت: با اجرای کامل دولت الکترونیک سهم فناوری اطلاعات در اقتصاد ایران دو برابر و سهم آن در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات چهار برابر افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری بادیجی به نقل از مهر، نصرالله جهانگرد امروز در نشست خبری با اشاره به برنامه های دولت برای حضور در نمایشگاه الکامپ بیست و دوم گفت: این نمایشگاه در سال پایانی دولت کارنامه اجرایی دولت یازدهم و فعالیت های بخش خصوصی در سطح ملی را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به تصویر می کشد.
وی از مشارکت بالغ بر ۲۷۰ شرکت نوپا و استارت آپ با مشارکت سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان نظام صنفی رایانه ای در این نمایشگاه خبر داد و گفت: این نمایشگاه می تواند زمینه ای برای رشد و حمایت از نوآوری ها در صنعت فناوری اطلاعات کشور باشد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه در سالن دولت الکترونیک نیز بخش دولتی به صورت یکپارچه امکان عرضه خدمات دولت الکترونیک را برای شهروندان فراهم می کند تاکید کرد: این نمایشگاه نمونه مقدماتی ارائه خدمات در بستر دولت الکترونیک و دولت موبایل را فراهم می کند تا در نهایت شاهد شکل گیری دولت هوشمند در کشور باشیم.
وی با بیان اینکه سهم فناوری اطلاعات در سبد خدمات کشور در حال افزایش است اضافه کرد: توسعه بخش خدمات دولت الکترونیک باعث بهبود بهره وری در اقتصاد و تسهیل زندگی مردم می شود. بر این اساس پیش بینی می کنیم با اجرای کامل این طرح سهم فناوری اطلاعات در اقتصاد کشور دو برابر شود و این بخش در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به ۴ برابر رشد برسد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به بودجه سال آینده در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز گفت: بر مبنای پیشنهادات مطرح شده در بودجه سال آینده استعلامات میان دستگاهی به صورت رایگان دیده شده و قصد بر این است که حقوق شهروندان و کاربران از خدمات دولت الکترونیک محفوظ باقی بماند به این ترتیب ارائه خدمات دولت الکترونیک با نازل ترین قیمت ها دیده شده است تا هزینه ها مانع از استفاده مردم از این خدمات نشود.
وی گفت: در همین حال در بودجه سال آینده به وزارت ارتباطات اجازه داده شده است از سر جمع اعتبارات و منابع خود مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان به عنوان وام کم بهره به شرکت های خصوصی فعال در بازار تسهیلات ارائه دهد.
جهانگرد تحقق کامل دولت الکترونیک را نیازمند همکاری دستگاه های مختلف عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه برخی برداشت های ناقص از آیین نامه ها و تعهدات بخشی مانع همکاری روان تر در این حوزه شده است اما به طور کل جذب کلی کار دولت و دستگاه های اجرایی حمایت از تحقق دولت الکترونیک است.
به گفته وی هم اکنون حدود ۱۱۲ دستگاه به پرتال دولت الکترونیک متصل هستند و حدود ۸۰ دستگاه به صورت مکانیزه خدمات الکترونیک ارائه می دهند.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به سه هزار متر متراژ سالن دولت الکترونیک از ۲۵ هزار متر نمایشگاه گفت: دولت الکترونیک ۱۵ درصد سطح پوشش نمایشگاه الکامپ را به خود اختصاص داده است و علاوه بر ۴۰۰ شرکت بخش خصوصی و ۲۷۰ استارت آپ، ۵۰ شرکت دولتی نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
نظرات کاربران