[stextbox id=”alert”]معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استفاده از توان حوزه ICT راه ایجاد اشتغال برای نسل جدید است[/stextbox]
به گزارش بادیجی، امیرحسین دوایی روز پنج شنبه در شورای برنامه ریزی استان همدان گفت: فضای ICT ظرفیت ساز بوده و هر چه بیشتر به این حوزه پرداخته شود توان اشتغالزایی بیشتری خواهد داشت.
وی اظهار کرد: صاحب فن با داشتن یک تیم متبحر علمی از دانشگاه ها می توانند شرکت جدیدی با موضوع مشخص فناوری و نوآوری تاسیس کرده و با تضامین از شرکت مادر اقدام به دریافت تسهیلات کنند.
وی با بیان اینکه تسهیلات به هیچ وجه دست شرکت های تازه کار داده نمی شود افزود: هم اکنون زمان ایجاد شتاب دهنده های استانی است و در این راستا توانمندسازی کسب و کارهای نوپا، کاهش سرمایه های زیرساختی اولیه کسب و کار و برنامه ریزی برای حمایت از توسعه شتاب دهنده های غیردولتی در استان ها از برنامه های وزارت ارتباط و فناوری است.
وی عنوان کرد: روند اتوماسیون به صنعت و کشاورزی باعث کاهش نیروی انسانی و کاهش اشتغال می شود اما تنها با ورود تکنولوژی به بخش ICT است که اشتغال گسترش می یابد و فضای اشتغالزایی نیز مهیا می شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان نیز در این شورا گفت: فروش واحدهای فناور، شرکت های کوچک و متوسط و شرکت های دانش بنیان استان همدان در شش ماهه امسال 160 میلیارد ریال بوده در حالیکه تسهیلاتی که این واحدها از پارک گرفته اند کمتر از 10 میلیارد ریال است.
مجید کزازی بیان کرد: این نشان از یک اشتغال درست و منطقی با خروجی خوب سرمایه است.
وی کمبود بودجه و اعتبار، مناسب نبودن فضای فیزیکی، وجود تهدیدهای پیش رو فناوری استان ، وجود پژوهش های غیر کاربردی، پایین بودن استانداردهای صنایع غذایی ، وجود صنایع دستی با روش سنتی و کم صرفه، مهاجرت نخبگان، عدم شناخت عمومی مشکلات پیش روی بخش کشاورزی، صادرات و واردات و خشکسالی ها را از مهمترین مشکلات موجود در پارک علم و فناوری استان همدان عنوان کرد.
وی عدم گرایش عضو هیات علمی های دانشگاه به فناوری و نوآوری، عدم وجود سرمایه گذاران ریسک پذیر، ضعف فرهنگی در نوآوری، عدم رعایت حقوق مالکیت مادی و معنوی مخترعان، عدم توجه به تحقیق و توسعه در واحد های اجرایی و وجود پژوهش های غیر کاربردی را از دیگر مشکلات موجود در پارک علم و فناوری استان همدان دانست.
منبع: ایرنا
نظرات کاربران