شرکت فرانسوی ردیابی دریایی موسوم به CLS شروع به سرمایهگذاری 120 میلیون یورو (139 میلیون دلاری) برای ساخت، راهاندازی و اداره یک برج متشکل از 20 ماهواره کوچک به منظور برقراری ارتباط میان دستگاههای مبتنی بر اینترنت اشیا در دریا و دیگر نقاط کرده است.
به گزارش بادیجی ، این شرکت فرانسوی، با سرمایه و پشتوانه تعداد رو به افزایش استارتاپهای کوچک مانند شرکت کانادایی Kepler Communications، شرکت سوئیسی Astrocast و شرکت استرالیایی Fleet یک شرکت اسپینوف به نام Kineis را به منظور جمعآوری سرمایه از سرمایهگذاران تأسیس کرده است.
شرکت اسپینوف در واقع به شرکتهایی گفته میشود که بخشهای آن به تجارتهای مستقل تبدیل شود. چنین شرکتی دارایی، مالکیت فکری، فناوری یا محصولات تولید شده را از سازمان مادر دریافت میکند و سهامداران شرکت مادر نیز معادل سهم از دست دادهشان، سهم جدید از شرکت اسپین-آف شده دریافت میکنند.
الکساندر تیسرانت (Alexandre Tisserant) مدیرکل شرکت Kineis گفت: ” CLS در واقع مسئولیت تحویل سرویسهای دریایی مبتنی بر اینترنت اشیا به نزدیک به 20000 کشتی متصل از طریق شبکه حملونقل میزبان CNES به نام Argos به شرکت Kineis را بر عهده دارد.”
وی ادامه داد: ” ما در CLS با یک مشکل مواجه هستیم و آن این است که بازارهای جدید به خصوص در تجارتهای مبتنی بر اینترنت اشیا در حال ظهور هستند و امروزه با این نوع برجها نمیتوانیم به نیازهای بازار پاسخ دهیم. از سوی دیگر ما با حمایت CNES به منظور ایجاد یک برج جدید، فعالیت خود را با ظرفیت و عملکرد بسیار بیشتری آغاز کردهایم.”
تیسرانت گفت: ” تفاوتهای کلیدی بین شبکه Argos و آینده برجهای Kineis این است که کوچکترین سیستمها ارتباطات دوطرفه را فعال خواهند کرد و چیپستهای جدید و کمهزینهتر را برای پایانههای کاربر ارائه میدهد؛ این در حالی است که Argos به این شکل فعالیت نمیکند. همچنین ماهوارهها طوری طراحی شدهاند که به مدت چهار سال در مدار 600 کیلومتری کار میکنند و از نیروی محرکه لازم برخوردار هستند.”
وی همچنین میگوید: ” در حال حاضر سرمایهگذاران زیادی خواستار سرمایهگذاری در این پروژه هستند و در واقع سه دهه تجربه CLS در کار با اتصالات اینترنت اشیا باعث میشود تا Kineis نسبت به سایر استارتاپها یک جهش عالی رو به جلو داشته باشد.”
مدیرکل شرکت Kineis، با بیان اینکه همراه با درآمد حاصل از Argos، شرکت Kineis دیگر نیازی به استفاده از ماهوارههای مختلف به منظور معرفی خود به بازارهای و فنآوری ندارد، ادامه داد: “ما فکر میکنیم که این یک مزیت بزرگ است و اکنون چالش ما این است که سرمایهگذاران را قانع کنیم که این مزیت بسیار خوبی است.”
انتهای پیام/
نظرات کاربران