موافقت کاربران واتساپ با شرایط جدید این اپلیکیشن به این معنی است که دادههای خصوصی کاربران، با فیسبوک به اشتراک گذاشته خواهد شد.
به گزارش بادیجی، واتساپ تا ماه آینده کاربران خود را مجبور میکند که یا با یک سیاست جدید حفظ حریم خصوصی موافقت کنند، یا دسترسی به این برنامه را از دست بدهند.
موافقت با این شرایط به این معنی است که دادههای خصوصی کاربران، از جمله شماره تلفن آنها، با فیسبوک که مالک واتساپ است، به اشتراک گذاشته خواهد شد.
موافقت کاربران واتس اپ با شرایط جدید این اپلیکیشن به این معنی است که دادههای خصوصی کاربران،با فیسبوک به اشتراک گذاشته خواهد شد.همه کاربران باید تا ۸ فوریه ۲۰۲۱ با شرایط جدید موافقت کنند، در غیر این صورت دسترسی به گپها و مخاطبین خود را از دست میدهند.
این بهروزرسانی به صورت یک اعلان درونبرنامهای است که کاربران میتوانند تا رسیدن تاریخ اجرا، آن را نادیده بگیرند.
در این اعلان آمده است: «با تقه روی کلید موافقت، شرایط جدید را میپذیرید که از ۸ فوریه ۲۰۲۱ به اجرا گذاشته خواهد شد.
پس از این تاریخ برای ادامه استفاده از واتساپ باید شرایط جدید را بپذیرید. اگر ترجیح میدهید حساب خود را حذف کنید، میتوانید از مرکز راهنمایی کمک بگیرید.»
واتساپ از اظهار نظر درباره این بهروزرسانی امتناع کرد. اما یکی از سخنگویان این شرکت به ایندیپندنت گفت که بهروزرسانیها در سیاست حفظ حریم خصوصی «یک امر رایج در صنعت ما است» و کاربران «وقت کافی» برای بررسی آن خواهند داشت.
این بهروزرسانی برای «ارائه ادغام در محصولات شرکت فیسبوک» طراحی شده است که شامل اینستاگرام و مسنجر نیز هست.
دادههای جمعآوریشده از کاربران شامل «سطح باتری، قدرت سیگنال، نسخه برنامه، اطلاعات مرورگر، شبکه تلفن همراه، اطلاعات اتصال (شامل شماره تلفن، اپراتور تلفن همراه یا آیاسپی)، زبان و منطقه زمانی، آدرس آیپی، اطلاعات عملکرد دستگاه و شناسهها (از جمله شناسههای منحصر به فرد محصولات شرکت فیسبوک مرتبط با همان دستگاه یا حساب)» خواهد بود.
برخی از کاربران واتساپ در شبکههای اجتماعی از سیاست جدید حفظ حریم خصوصی انتقاد کردهاند و بسیاری اظهار داشتهاند که قصد دارند به یک برنامه پیامرسان رقیب مانند تلگرام نقل مکان کنند.
یکی از کاربران در توییتر خود نوشت: «این بهروزرسانی جدید در سیاست حفظ حریم خصوصی در واتساپ بوی بدی میدهد و ما را باید نگران کند.»
واتساپ با حدود ۲.۵ میلیارد کاربر در سراسر جهان محبوبترین برنامه پیامرسان در جهان است.
با این حال، از زمانی که این پیامرسان در سال ۲۰۱۴ از سوی فیسبوک به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری شد، نحوه مدیریت دادههای کاربران از طرف آن با انتقاداتی روبهرو بوده است.
در سال ۲۰۱۸، جان کوم، بنیانگذار واتساپ و مدیر عامل وقت آن، به دلیل مخالفت آشتیناپذیرش با تصمیم فیسبوک برای پول درآوردن از اطلاعات شخصی کاربران این برنامه، از سمت مدیرعاملی شرکت کنارهگیری کرد.
نسخه قدیمی سیاست حفظ حریم خصوصی واتساپ اظهار داشت: «احترام به حریم خصوصی شما در دیانای ما رمزگذاریشده است. از زمان راهاندازی واتساپ، ما تلاش کردهایم خدمات خود را با در نظر گرفتن اصول حفظ حریم خصوصی طراحی کنیم.»
خط مشی جدید همچنین به این معنی است که حذف برنامه از دستگاه برای قطع دسترسی شرکت به اطلاعات خصوصی کاربر کافی نیست. برای اطمینان ازعدم دسترسی واتساپ به این اطلاعات، کاربران باید حساب خود را حذف کنند.
براساس خط مشی جدید، حتی پس از حذف حساب، برخی از دادهها با این شرکت باقی میماند. «وقتی حساب خود را پاک میکنید، اطلاعات گروههایی که ایجاد کردهاید یا اطلاعات مرتبط با کاربران دیگر که با شما در ارتباط بودهاند، مانند کپی پیامهایی که برای آنها ارسال کردهاید، همچنان باقی خواهد ماند.»
انتهای پیام/
نظرات کاربران