بخشهای دارنده محتوای ارزشی استان قم در راستای تکمیل شبکه ملی اطلاعات و افزایش ظرفیت مرکز تبادل ترافیک تهران به پیرینگ متصل شدند.
به گزارش خبرنگار بادیجی، شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان تنها متولی شبکههای مادر مخابراتی کشور و نیز کارگزار سیاستهای حاکمیتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اولین مرکز تبادل ترافیک داده کشور را برای سرویسدهی به کلیه سرویسدهندگان خدمات اینترنت، اپراتورهای موبایل و تولیدکنندگان یا دارندگان محتوا همزمان با روز جهانی ارتباطات (اردیبهشت سال جاری) راهاندازی کرد.
پروژه مذکور که امروز به پنج مرکز شامل استانهای تهران، قم، مشهد، شیراز و تبریز توسعه یافته است منجر به افزایش سرعت و کیفیت در شبکه ملی اطلاعات میشود.
توسعه مراکز تبادل ترافیک کشور همچنین کاهش هزینه خدمات اینترنتی، استفاده بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلیسازی توزیع ترافیک و استفاده بهینه از منابع ارتباطی کشور را به همراه خواهد داشت و بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بینالمللی برای شبکههای توزیع محتوای داخلی به ارمغان میآورد.
در حال حاضر مرکز Remote Peering شهر مقدس قم زیرمجموعه مرکز تبادل ترافیک تهران به شمار میرود که مراکز محتوایی این استان را به شبکه چرخش محتوا از نزدیکترین موقعیت به کاربر نهایی و همچنین کاهش نرخ پهنای باند برای این محتوا، وصل میکند.
براساس اطلاعات واصله از شرکت ارتباطات زیرساخت، در حال حاضر دانشگاه قم، دیتاسنتر نور، مرکز داده امین، اسراء دفتر آیتالله جوادی آملی، حوزه علمیه خواهران، جامعةالمصطفی، خدمات الکترونیکی استانداری، حوزه علمیه برادران و سازمان فناوری اطلاعات این استان به مرکز پیرینگ متصل شدهاند.
این مرکز راهاندازی شده توسط شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات اینترنتی کشور، اکنون به سرویسدهندگانی نظیر مخابرات ایران، شاتل، رایتل، افرانت، صبانت، همراه اول، ایرانسل، آسیاتک، آپارات و پژوهشگاه دانشهای بنیادی وصل است.
بنابراین محتوای تولید شده در این استان با کیفیتی در سطح پهنای باند استان، قابل ارائه به دیگر نقاط کشور که سرویسدهندگان مذکور فعال هستند، است.
انتهای پیام/
نظرات کاربران