برند HTC تغییر و تحولات شگفت انگیزی را به خود می بیند. این شرکت به صورت معمول به عنوان یک تولید کننده اسمارت فون شناخته می شود. اما همه چیز در حال عوض شدن است.
به گزارش بادیجی ، همان طور که می دانید، کمپانی اچ تی سی محصول Vive را حدود سه سال پیش معرفی کرد و حالا خانم Cher Wang، مدیر مسئول این شرکت در مورد آینده HTC سخن می گوید. جالب است بدانید که در این برنامه بلند مدت، تلفن های هوشمند دیگر در مرکز توجه نیست؛ آنها تمرکز خود را روی نسل پنجم شبکه ارتباطات، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده معطوف کرده اند.
وی در نمایشگاه MWC امسال، در مورد استراتژی برند اچ تی سی حرف های زیادی برای گفتن داشت. Wang در اظهارات خود، سخنان جالبی پیرامون این شرکت تایوانی به میان آورد که سهم اسمارت فون ها در آن، بسیار ناچیز بود و ظاهرا مسئولان این کمپانی تسلیم بازار گوشی های همراه شده اند (مدیر بخش موبایل اچ تی سی از سمت خود کناره گیری کرد).
از دید خانم ونگ، چهار کلمه کلیدی آینده برند HTC را رقم می زنند؛ نسل پنجم شبکه ارتباطات، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده. مواردی که این روزها، توجه بسیاری از علاقمندان به تکنولوژی را به خود جلب کرده است.
به نظر شما چرا شرکت هایی مانند آمازون، گوگل و فیس بوک، انرژی زیادی را صرف توسعه سیستم های مرتبط با هوش مصنوعی می کنند؟ اگر از دید کلی به این قضیه نگاه کنیم، متوجه می شویم که هوش مصنوعی در مقابل نیروی انسانی، عملکرد بهتری از خود نشان داده است. از طرف دیگر نیز نسل پنجم شبکه ارتباطات در حال حاضر، از سرعتی به مراتب بیشتر نسبت به اوایل ورود این تکنولوژی بهره می برد.
در نمایشگاه MWC سال جاری، نسل پنجم سیستم ارتباطات توجه بسیاری را به خود جلب کرد و Cher Wang نیز آن را انقلابی در عرصه ارتباط میان دستگاه ها به حساب می آورد. پهنای باند بالا و افت سرعت بسیار پایین این شبکه، باعث می شود تا قدرت محاسباتی سیستم ها نیز تا حد چشمگیری پایین آید. به این ترتیب تکنولوژی های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی می توانند با کیفیت و دقت بهتری به کار خود ادامه داده و نیاز پردازشی خود را از طریق نسل پنجم شبکه ارتباطات برآورده کنند.
چنین پیشرفتی باعث می شود تا راه توسعه برای گجت هایی مانند عینک هوشمند، هدست های واقعیت افزوده یا سیستم های تبادل اطلاعات هموار شود. به معنای دیگر، پردازش اطلاعات به صورت کامل در فضای ابری انجام شده و دستگاه تنها اطلاعات را به کاربر نمایش می دهد.
خانم Wang در گوشه ای از اظهارات خود گفت:
تلفن های هوشمند این روزها تفاوت های زیادی نسبت به گذشته به خود می بیند که ما از این اتفاق بسیار خوشحالیم. فکر می کنم به زودی، این گجت ها نیز از نسل پنجم شبکه ارتباطات سیار بهره مند شوند و به این ترتیب، نیاز پردازشی آنها تا حد زیادی کاهش پیدا می کند. در نتیجه در آینده نزدیک، نمایشگر این محصولات می تواند از بدنه اصلی جدا شده و درون دستگاه های واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی قرار گیرد یا به صورت مستقیم، تصاویر خاصی را به کاربر نمایش دهد.
هوش مصنوعی به زودی، به استانداردی جدید در سیستم ارتباطات تبدیل خواهد شد. ونگ پیش بینی می کند که سیستم های مبتنی بر هوش مصنوعی در آینده ای نزدیک، درک بیشتری از افراد پیدا خواهد کرد و آنها را بیشتر از خودشان می شناسد.
پردازش ابری اطلاعات به وسیله نسل پنجم شبکه ارتباطی به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد و بدین وسیله، نیاز دستگاه ها به موتور پردازشی تقریبا به طور کامل از بین می رود. به این ترتیب، اطلاعات تنها میان سرورهای ابری منتقل می شود.
شرکت اچ تی سی سال گذشته موفق به امضای تفاهم نامه میلیارد دلاری با کمپانی گوگل شد و به کمک این اتفاق، حالا حدود 2000 نفر در این کمپانی مشغول به کار هستند (گوگل اچ تی سی را خریداری کرد؛ تولید انحصاری گوشی های پیکسل). اخیرا نیز تغییراتی در سیستم مدیریت برند HTC اعمال شد و حالا، کلیه بخش ها توسط تیم Vive مدیریت می شود.
بر اساس نظرات Wang، به کمک Vive، کمپانی اچ تی سی وارد مسیر تازه ای شده که آینده درخشانی را برای آنها رقم خواهد زد. پا گذاشتن در مسیر واقعیت افزوده و هوش مصنوعی می تواند برند HTC را مجددا به نقطه ای که لایقش بوده، برساند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران