پژوهشگران گروه پژوهشی “کسپرسکی” دریافتند که نرمافزارهای آفیس بهشدت در معرض حملات سایبری قرار دارند و در حال حاضر ۷۰ درصد از حملات سایبری نرمافزاری جهان به نرمافزارهای آفیس مرتبط است.
به گزارش بادیجی، کمتر فردی پیدا میشود که حداقل یک بار از نرمافزارهای آفیس استفاده نکرده باشد اما به نظر میرسد این نرمافزارها بهشدت در معرض خطر هستند.
براساس پژوهشهای پژوهشگران کسپرسکی، نرخ در خطر بودن این نرمافزارها تقریبا ۴ برابر بیشتر از حملات در مدت مشابه سال ۲۰۱۶ است. در واقع طبق دادههای حملات و بررسی این دادهها، محصولات مایکروسافت آفیس هدف اصلی این روزهای هکرها محسوب میشوند.
براساس بیانیه کسپرسکی یک نکته جالب در خصوص این حملات وجود دارد. در واقع آسیبپذیریها اغلب نه بهطور مستقیم بلکه بهشکل غیرمستقیم و از طریق اجزای مرتبط با آفیس این شرکت را درگیر میکند.نگاهی به آسیبپذیرترین مورد استفاده در سال ۲۰۱۸ دقیقا مشخص میکند که نویسندگان بدافزار ترجیح میدهند که اشکالات ساده و منطقی داشته باشند و مهمتر از همه، اینکه ساخت یک برنامه سوءاستفاده نیازی به مهارتهای پیشرفته ندارد.
علاوه بر این، حتی اگر آسیبپذیری روی مایکروسافت آفیس و اجزای آن بهطور مستقیم تاثیری نداشته باشد، از طریق فایلهای تابعه آفیس مورد سوء استفاده قرار میگیرند.برای مثال CVE-2018-8174 یک مشکل در موتور VBScript ویندوز است که برنامه آفیس نیز در هنگام پردازش از آن استفاده میکند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران