[stextbox id=”alert”]بیست و نهمین همایش فصلی MITM با موضوع بازاریابی دیجیتال در تاریخ 2 اسفند 1394 در سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.[/stextbox]
به گزارش بادیجی، در بخش اول این همایش دکتر شادی گلچین فر مدرس دوره های بازاریابی دیجیتال در سازمان مدیریت صنعتی درباره تاثیر اینترنت بر بازاریابی سخنرانی کرد. سهولت استفاده از ابزارها و گسترده بودن فضای دیجیتال در معرفی محصول و برندسازی محوریت سخنرانی دکتر گلچین فر بود هم چنین این مسئله عنوان شد که در فضای دیجیتال خرابکاری برندها در حال گسترش است. به اشتراک گذاری تصاویر برند و محصول همانند شمشیر دو سر است که گاهی تأثیر آن مثبت و گاهی هم مخرب است.
در پنل دیگری از این همایش رضا شوهانی از تجربیات خود در استارتاپ adplay.ir تعریف کرد و اینکه این سرویس( adpaly) تا چه اندازه از برنامه نویس های اپلیکیشن حمایت می کند و دغدغه های مالی آنها را کاهش می دهد . تجربه برنامه نویسی اپلیکیشن بدون هیچ دستمزدی برای کاربرانی که مایل به خرید و یا پرداخت هیچ هزینه ای برای یک بازی و یا برنامه نیستند تجربه خوبی نیست و پیدا کردن اسپانسر برای اپلیکیشن ها کار آسانی نیست که جناب آقای رضا شوهانی با سرویس adplay خیال برنامه نویسان را راحت کرده است و این کارآفرینی در نوع خود جذاب و جالب است.
سخنران دیگر این همایش هومن تصدیقی بود که در ابتدا به مقایسه بازاریابی سنتی و دیجیتال پرداخت از انتخاب اسم و شناخت رقبا تا یافتن بهترین راه برای رساندن محصول به مشتری سخن گفت.
شایان شلیله از تیم Anetwork دیگر سخنران این همایش بود که از شکست کمپین های دیجیتال در دنیا صحب کرد و از عدم شناخت صحیح فضا به عنوان دلیل اصلی شکست این کمپین ها نام برد. وای ادامه داد: در هر کمپین باید آنالیزی وجود داشته باشد و تمام این آنالیزها بهینه سازی شود.بزرگترین ابزار برای تبلیغات در فضای آنلاین محتوا است. با تولید یک محتوای خوب بدون هزینه زیاد، تبلیغات به خوبی مدیریت می شود. این محتوا گذاری با سیاست شناخت نوع کاربر، زمان محتوا گذاری ، نوع محتوا و … در فضای دیجیتال موفق میشود.
در بخش دیگری از این همایش نیکی آقایی مدیر برند Femi9 از تجربیات بازاریابی آنلاین خود در آمریکا و عربستان گفت، و نوع محتواگذاری را نسبت به فرهنگ و زبان هر کشوری متفاوت دانست.
در بخش پایانی همایش نیز امیرحسین اخوت از رمزورموز کسب و کارهای موفق در بازاریابی آنلاین و تجربیات استارتاپ آپ های مختلف، و دلایل موفقیت و شکست آنها گفت.
نظرات کاربران