صنعت IT در سالهای اخیر روند رشد نسبی را تجربه کرده است و تمایل سرمایهگذاران به سرمایهگذاری و حضور در این صنعت هم این موضوع را تایید میکند. جدیدترین بررسیهای انجام شده از سوی موسسه تحقیقاتی گارتنر در این مورد نشان میدهد که سرمایهگذاری جهانی در صنعت IT در سال ۲۰۱۷ رشد سالانه ۵/ ۴ درصدی داشته است و انتظار میرود حجم این سرمایهگذاری در سال جدید میلادی به ۷/ ۳ تریلیون دلار برسد.
به گزارش بادیجی ، « جان دیوید لاولاک» یکی از کارشناسان گارتنر در این مورد میگوید: «رشد سرمایهگذاری جهانی در IT در سال ۲۰۱۷ سرعت بیشتری گرفت و انتظار میرود همچنان تا چند سال آینده هم ادامه داشته باشد. با این حال بعضی معتقدند برگزیت یا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا میتواند تاثیر زیادی بر بازار ارز بگذارد و به این ترتیب بازارهای مختلفی را تحت تاثیر قرار بدهد. صرفنظر از این اتفاق، همچنان کسبوکارها و بنگاههای تجاری به سرمایهگذاری در صنعت IT خوشبین هستند.
پروژههای مختلف در حوزههای کسبوکارهای دیجیتالی، بلاکچینها، اینترنت اشیا و بزرگ دادهها معمولا بیشترین بازده و سوددهی را دارند و به همین دلیل بیشترین توجهات سرمایهگذاران را به خودشان جلب میکنند.» نرمافزارهای تجاری همچنان رشد خوبی در میان دیگر بخشهای این صنعت دارند.
بررسیهای گارتنر نشان میدهد که پیشبینی میشود سرمایهگذاری جهانی در بخش نرمافزار در سال ۲۰۱۸ رشد سالانه ۵/ ۹ درصدی خواهد داشت و با رشد سالانه ۴/ ۸ درصدی در سال ۲۰۱۹ به مجموع ۴۲۱میلیارد دلار خواهد رسید. انتظار میرود سازمانها سرمایهگذاری خود در نرمافزارها و اپلیکیشنهای تجاری را در سال جدید میلادی افزایش داده و از این نرمافزارها برای توسعه بیشتر کسبوکارهاشان بهره ببرند.
پیشبینی میشود که سرمایهگذاری در بخش دستگاهها در سال ۲۰۱۸ رشد ۶/ ۵درصدی را تجربه کند. این بخش برای اولین بار بعد از دو سال رشد سالانه را در میزان سرمایهگذاری تجربه کرده است. درواقع هزینه صرف شده از سوی کاربران برای خرید گوشیهای موبایل تاثیر قابل توجهی بر این روند رشد داشته است. این در حالی است که در یکسال اخیر متوسط قیمت فروش گوشیهای موبایل افزایش نسبی داشته است. از طرف دیگر تمایل به خرید کامپیوترهای شخصی در سال ۲۰۱۸ ثابت خواهد بود و چندان تفاوتی با سال گذشته میلادی نخواهد داشت. لاولاک معتقد است که رشد و توسعه حوزههای کلیدی در صنعت IT، افزایش سرمایهگذاری جهانی در این صنعت را تا چند سال آینده تضمین میکند. او میگوید: «براساس پیشبینیهای ما در گارتنر، هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۱ فرصتهای شغلی و سرمایهگذاری تا سقف ۹/ ۲ تریلیون دلار را ایجاد خواهد کرد که این رقم برابر با اشتغالزایی تا ۲/ ۶ میلیون ساعت کار خواهد بود.»
انتهای پیام/
نظرات کاربران