buy zoloft online without prescription, buy dapoxetine online.
اگر حتی در یک شهر بزرگ زندگی میکنید، تقریبا قطعا برای شما هم این اتفاق افتاده است؛ شما از پیادهروی خسته شدهاید، پاهایتان درد گرفتهاند و در این شرایط به دنبال یک صندلی میگردید تا فقط پنج دقیقه روی آن بنشینید و استراحت کنید، شاید هم میخواهید تلفنتان را چک کنید و یا چیزی بخورید؛ اما تنها چیزی که در اطراف شما وجود دارد، تکیهگاهی با حصارهای نسبتا بزرگ است که امکان نشستن و استراحت کوتاهمدت را برای شما فراهم نمیکند.
به گزارش بادیجی ، استوارت سمپل (StuartSemple)، هنرمندی است که این نوع طراحی موسوم به “طراحی خشونتآمیز شهری” را ارائه داده است. این نوع دیزاین در واقع یک روند طراحی شهری است که بهطور غیراخلاقی و ضد انسانی، مانع از خوابیدن و یا استراحت افراد در فضاهای عمومی میشود.
Semple، یک هنرمند بریتانیایی است که طی چند سال اخیر برای طراحیهای باطراوت و پر جنبوجوش شناخته شده است. جالب است بدانید، Semple اولین فردی نیست که چنین طرحهایی را ارائه داده است.
شبکه تحقیقات محیط زیست شهری، که توسط پروفسور آلیسون یانگ(Alison Young)، از دانشگاه ملبورن تاسیس شده، برای نزدیک به دو سال است که در مورد طراحی معماری تهاجمی و توهینآمیز در اینستاگرام نوشته شده و فعالیت میکند و با هشتگ #HostileDesigns در میان کاربران شناخته شده است. همچنین، سلنا ساویز(Selena Savić)، طی دو سال گذشته نیز کتابی را در مورد این روند طراحی ویرایش کرده است و Sample در وبسایت خود از آن بهعنوان طرحهایی یاد میکند که بهطور خاص برای حذف، آسیب و یا در غیر اینصورت مانع از آزادی یک انسان در نظر گرفته شدهاند. وی اشاره میکند که اغلب این طرحها با هدف حذف بخش خاصی از جامعه از یک فضای عمومی ارائه شدهاند.
چه بخشی از جامعه؟ پاسخ کاملا روشن است؛ افراد بیخانمان. این طراحی با واکنشهای فراوانی از سوی کاربران اینستاگرام مواجه شد اما این هنرمند بریتانیایی در توضیح این طرحها میگوید: “این نوع طراحی، احساس اعتماد به نگرشهای متداول را نشان میدهد و مردم را مجبور به حل مسائل واقعی میکند.”
درست است این روش طراحی شهری افراد بیخانمان را از فضاهای عمومی حذف میکند، اما در واقع برای رفع این معضل هیچ کاری انجام نمیدهد، و زندگی این افراد آسیبپذیر را تهدید میکند و آنها را مجبور به قرار گرفتن در مکانهایی میکند که کمتر کسی از آنجا رفتوآمد میکنند و در نهایت به احتمال زیاد به مرگ فرد میانجامد.
این هشتگ همواره برای افراد افراطی در اینستاگرام وجود دارد، تا به طریقی با این شیوه طراحی مبارزه شود. ممکن است که انجام چنین فعالیتهایی، پیدا کردن پناهگاه برای افراد آسیبپذیر را آسانتر نمیکند اما میتواند توجهات زیادی را به این مسئله بسیار واقعی و مهم که در شهرهای مدرن وجود دارد، افزایش دهد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران