رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از امضا تفاهمنامه میان پلیس و دو اپلیکیشن مسیریاب ایرانی خبر داد.
به گزارش بادیجی، روز گذشته تفاهمنامه همکاری علمی-اطلاعرسانی بین پلیس راهور تهران بزرگ و دو مسیریاب داخلی در مرکز فرماندهی پلیس راهور تهران بزرگ امضا شد.
این تفاهمنامه جهت تسهیل تردد رانندگان، مدیریت سفر و مدیریت زمان جهت انجام سفرهای درون شهری و همچنین بهمنظور اطلاعرسانی به شهروندان و مسافران محترم پایتخت از اجرای طرحهای مختلف ترافیکی و اقدامات ترافیکی در سطح شهر، تفاهمنامهای را با مسیریابهای تولید داخلی کشور «بلد» و «نشان» امضا شده است.
سردار محمدرضا مهماندار؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران اظهار کرد: حمایت از تولیدات داخلی و حمایت از جوانان با استعداد سرزمینمان که در حوزه آی. تی مشغول به فعالیت هستند از اهداف ما برای انعقاد تفاهمنامه همکاری با این دو مسیریاب داخلی است.
وی با بیان اینکه مسیریابهای داخلی کم و کاستی نسبت به مسیر یابی های خارجی ندارند، گفت: بحث تبادل اطلاعات به صورت در لحظه بین پلیس راهور و این مسیریابها از دیگر اهداف این تفاهمنامه است. طبیعی است که اقدامات ترافیکی مختلفی را ما در سطح شهر انجام میدهیم که این اقدامات شامل محدودیتها و ممنوعیتهای تردد براساس طرحهای ترافیکی است. این موارد را ما میتوانیم با بارگذاری بلافاصله بر روی این اپلیکیشنها به مردم اطلاعرسانی کنیم که در نتیجه آن مسیرهای پیشنهادی مسیریابها در لحظه اصلاح خواهند شد و این میتواند مزیت این نرمافزارها به نسبت مشابههای خارجی باشد. لذا با استفاده از این ابزارهای داخلی شهروندان محترم پایتخت و مسافران عزیز تهران میتوانند با دقت و سرعت بالاتری در سطح شهر به تردد بپردازند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران با اشاره به هدف دیگر امضای این تفاهم نامه میان پلیس و این دو اپلیکیشن افزود: یکی از اهدف دیگر استفاده از اطلاعات برای رفع نقاط گلوگاهی، نقاط حادثهخیز و بهطور کل شناسایی مشکلات ترافیکی در سطح شهر است که میتواند باعث کاهش ترافیک، تسهیل در تردد و طبیعتاً کاهش تصادفات نیز بشود.
سردار مهماندار ادامه داد: هدف بعدی نیز پیشبینیپذیری ترافیک است تا براساس دیتاهای جمعآوری شده توسط این مسیریابها بتوانیم مدلسازی سفرهای درون شهری را بهبود بخشیم و پیشبینی مناسبتری را به شهروندان ارائه کنیم.
رئیس پلیس راهور تهران با بیان اینکه کشورهای هوشمند کشورهایی هستند که ابزارهای آی.تی جهانی را در کشور خود بومیسازی میکنند گفت امروزه چین و روسیه به سراغ نقطه یابیهای ماهوارهای گام برداشتند که به نظر میرسد در ایران نیز این توانمندی وجود دارد و ما هم آماده استفاده تمام و کمال از این ظرفیت را داریم.
انتهای پیام/
نظرات کاربران