بنا به گزارش نشریه «دیلی بیست» بنیانگذار این غول شبکههای اجتماعی به بیش از ۵۰ هزار کارمند این موسسه گفت از آنها نمیخواهد واکسن کرونا تزریق کنند.
به گزارش بادیجی، اغلب کارکنان فیسبوک در طول همهگیری کرونا که تنها در آمریکا ۲۹۰ هزار نفر را کشته است، از خانه کار کردهاند.
زاکربرگ در جلسه کارکنان فیسبوک گفت برخی از کارکنان این موسسه هماکنون در کشورهایی که کووید تحت کنترل بیشتری قرار گرفته است به محل کار خود بازگشتهاند.
بنا به گزارش یک منبع داخلی، او همچنین به کارمندانش گفت که عرضه واکسن کرونا یک تحول مثبت است اما به آنها هشدار داد که همچنان در جریان تزریق عمومی واکسن، فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
زاکربرگ در ماه گذشته در گفتوگو با دکتر آنتونی فاوچی که به طور زنده از فیسبوک پخش شد، در مورد واکسن کووید-۱۹ گفت مردم باید به آن اطمینان داشته باشند.
در این گفتوگو، دکتر فاوچی، کارشناس ارشد بیماریهای عفونی آمریکا گفت: « متقاعد کردن مردم به تزریق (واکسن)، یک چالش است.»
فیسبوک سیاستش را در مورد حذف اخبار نادرست درباره واکسنهای کووید تغییر داده است.
سیاست فیسبوک این بود که ادعاهای نادرست در مورد ویروس کرونا را، در صورتی که موجب «آسیب جسمی بشود» را حذف کند.
این شرکت میگوید تحت این سیاست جدید، تنها میان ماههای مارس تا اکتبر تعداد ۱۲ میلیون پست را از صفحات خود حذف کرده است.
نتیجه نظرخواهی موسسه گالوپ که در هفته جاری منتشر شد، نشان میدهد که تمایل مردم آمریکا برای تزریق واکسن تا ۶۳ درصد افزایش یافته است.
بریتانیا نخستین کشوری است که واکسنهای تولید شرکت فایزر را به مردمش تزریق کرده است و انتظار میرود آمریکا نیز به زودی تزریق سراسری شهروندانش را آغاز کند.
دکتر فاوچی گفت تا ماه آوریل بسیاری از مردم خواهند توانست در داروخانهها واکسن کووید را تزریق کنند و تا ماه ژوئن این واکسن در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
نظرات کاربران