با وجود اینکه امروز تعداد سیمکارتهای قطع شده توسط وزارت ارتباطات به دلیل مزاحمت پیامکی از مرز 65 هزار گذشت اما وزیر ارتباطات با انتشار توییتی ضمن اشاره غیرمستقیم به بیثمر بودن این کار، خبر از أتخاذ تصمیمات جدید برای برخوردهای جدید داد.
به گزارش بادیجی ، سامانه دریافت شکایت از پیامکهای تبلیغاتی حدود یکسال است که با هدف دریافت شکایات مردم از پیامکهای تبلیغاتی که از سرشمارههای شخصی ارسال میشود، راهاندازی شده است.
بر این اساس مشترکانی که پیامکهای تبلیغاتی و مزاحم دریافت میکنند، میتوانند با ارسال شماره پیامکدهنده به شماره پیامکی 195 شکایت خود را گزارش کنند.
شواهد و گزارش منتشره از سمت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشان میدهد که تاکنون بیش از 65 هزار سیمکارت شخصی به دلیل مزاحمت پیامکی قطع شده است.
حال با گذشت حدود یک سال از اجرای این طرح برخورد، وزیر ارتباطات در توییتی اقدام به نظرسنجی از مخاطبان برای برخورد با این قبیل موضوعات (مزاحمتهای پیامکی) کرده که گویا قطع سیمکارتهای مزاحم چندان موفق نبوده است.
آذری جهرمی با بیان اینکه مردم از پیامکهای تبلیغاتی مزاحم متنفر هستند، گفت: این یک واقعیت است و با وجود اینکه 70 هزار سیمکارت متخلف هم مسدود کردیم ولی باز هم هستند.
وی خاطر نشان کرد: متأسفانه سر منشأها زیاد و هزینه پیگیری قضایی هم زیاد است اما بالاخره باید به سرانجام برسد.
وزیر ارتباطات ضمن نظرسنجی از مخاطبان با ارائه چهار گزینه «ایجاد امکان تبلیغ ارزان»، «بالا بردن قیمت سیمکارت»، «بالا بردن قیمت پیامکها» و «محدودیت تعداد پیام در روز» خواسته که نظرشان را با انتخاب یکی از این گزینهها درباره برخورد با پیامکهای مزاحم اعلام کنند.
وی این کار را با هشتگ نظر_مردم انجام داده و اعلام کرده که به زودی تصمیم نهایی را در این زمینه أتخاذ خواهد کرد.
تا لحظه انتشار این گزارش 60 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی (بیش از هشت هزار رأی) به محدودیت تعداد پیام در روز رأی دادهاند و 26 درصد نیز به ایجاد امکان تبلیغ ارزان رأی موافق دادهاند.
9 درصد به بالا بردن قیمت پیامکها و باقی نیز به بالا بردن قیمت سیمکارت اشاره کردهاند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران