سندیکای صنعت مخابرات ایران بیانیهای درباره تخصیص باندهای فرکانسی منتشر و اعلام کرد: باند ۸۶۲-۷۹۰ مگاهرتز در کنفرانس جهانی رادیویی به صورت اشتراکی به موبایل و برودکست تخصیص داده شد.
به گزارش بادیجی، بنا بر اعلام سندیکای صنعت مخابرات ایران، در آخرین کنفرانس جهانی رادیویی (WRC19) استفاده از باند فرکانسی ۷۹۰ تا ۸۶۲ مگاهرتز برای جمهوری اسلامی ایران برای استفاده اپلیکیشن موبایل و سایر خدمات درنظر گرفته شد.
پیرو طرح مجدد مباحث روزهای اخیر پیرامون اختلاف صداوسیما و وزارت ارتباطات در استفاده از فرکانس باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ و طرح نیاز اپراتورهای تلفن همراه کشور به این باندها برای توسعه شبکه، سندیکای صنعت مخابرات ایران در بیانیهای به این موضوع پاسخ داد که به شرح زیر است:
« این روزها بحث باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز و اینکه این بخش از طیف فرکانسی حقوق کدام سازمان و یا دستگاه دولتی است و استفادهی بهینه از آن شایستهی کدامیک از سرویسهاست (مخابراتی یا رسانه ملی)، مباحثی شنیده و نوشته میشود. نتایج بررسیهای این سندیکا که صرفا از بابت برنامهریزی تحقیق و تولید و همگامی با جهش تولید در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفته اعلام میگردد.
باند ۸۶۲-۷۹۰ مگاهرتز در کنفرانس جهانی رادیویی WRC12 به صورت اشتراکی در کل دنیا به موبایل (IMT) و رسانه های همگانی (Broadcasting) اختصاص داده شده است.
در کنفرانس جهانی رادیویی WRC15 بقیهی باند یعنی ۷۹۰-۶۹۴ مگاهرتز هم به صورت اشتراکی به موبایل و برودکست تخصیص داده شد. و در نهایت در آخرین کنفرانس جهانی رادیویی (WRC19) استفاده از باند فرکانسی ۷۹۰ تا ۸۶۲ مگاهرتز برای جمهوری اسلامی ایران بهمنظور استفادهی کاربردهای موبایل و سایر سرویسها در نظر گرفته شد.
البته کشور ما قبل از این تصمیمات جهانی، این باند فرکانسی را به رسانه ملی تخصیص داده بود. در همین حال، از حدود ده سال قبل مباحثی بین وزارت ارتباطات و سازمان صداوسیما مطرح بوده و به تازگی هم به دلیل افزایش ترافیک اینترنت و پاسخگو نبودن شبکه به نیازهای مردم، این قضیه با شدت بیشتر توسط مسوولان ارتباطاتی کشور طرح موضوع شده است.
سندیکای صنعت مخابرات ایران که از هر فرصتی برای برنامهریزی تامین نیازهای تجهیزاتی و خدماتی کشور استفاده میکند تا با رونق کسبوکارها، جهش تولید در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق شود، وارد این موضوع شده است.
در این راستا از هر دو نهاد مهم، معتبر و حساس انتظار داریم که بر اساس تصمیمات بین المللی و ملی در اسرع وقت برنامهی استفادهی بهینه از این فضای فرکانسی پرارزش را مشخص و قطعی نمایند تا فرصت کافی جهت ساخت تجهیزات مورد نیاز برای استفاده از این باندها برای هر دو طرف، در داخل کشور فراهم شود. اگر این تصمیم دیر هنگام گرفته شود، خدای ناکرده مواجه با واردات بیرویهی کالای خارجی برای جبران اوقات تلف شده خواهیم بود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران