یک مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از راه اندازی سامانه اندازه گیری ۲۴ ساعته تشعشعات آنتن های تلفن همراه و بررسی و سنجش وجود سیگنال های مضر در تهران و دیگر استان ها خبر داد.
مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، عظیم فرد، با تاکید بر بررسی های صورت گرفته در رابطه با تشعشعات آنتن های تلفن همراه در نقاط مختلف شهر تهران، گفت: با توجه به در نظر گرفتن استانداردهایی در خرید تجهیزات برای آنتن های تلفن همراه، بر طبق استانداردهای مد نظر موسسه ملی استاندارد نیز حدود تشعشع آنتن های موبایل محاسبه می شود و میزان این تشعشعات به صورت عمومی در باندهای فرکانسی مختلف در تهران بر اساس این استاندارد ها اندازه گیری شده است.
وی اضافه کرد: در نظر داریم سامانه ای را راه اندازی کنیم تا به صورت شبانه روزی ( 24 ساعته ) تشعشعات آنتن های تلفن همراه را در مناطق و فواصل مختلف شهر اندازه گیری کند.
عظیم فرد با اشاره به خصوصیات این سامانه خاطر نشان کرد: سنسور های اندازه گیری این سامانه به صورت 24 ساعته حدود تشعشعاتی که از آنتن های تلفن همراه متصاعد می شود را مورد سنجش و اندازه گیری قرار می دهند و نتایج را به یک مرکز یکپارچه ارسال می کنند.
و همچنین تاکید کرد: در حال حاضر این سامانه در تهران راه اندازی شده است و به صورت 24 ساعته می باشد که قابلیت حرکت دارد و در استان های دیگر نیز می توان این سامانه را تعبیه کرد.
فرد توضیح داد: آنتن های موبایل به دلیل داشتن خاصیت دینامیکی، ممکن است تشعشعات آنها کم و زیاد شود و باید اندازه گیری به صورت دوره ای صورت گیرد. اما با این حال در صورتی حدود تشعشع آن تغییری پیدا نخواهد کرد که ظرفیت آنتن یا trx به وسیله اپراتور بالا نرود و توان آن بالا و پایین نشود. در عین حال حدود آنتن های موبایل بر طبق استاندارد ها رعایت و سنجش می شوند به این دلیل که وقتی تجهیزات را خریداری می کنیم و وارد کشور می کنیم باید دارای گواهی تایید نمونه اندازه گیری تشعشات باشد و همینطور آنتن ها را با نهایت دقت نصب می کنند تا در محیط پیرامون سیگنال قوی تری از حد استاندارد تولید نکند.
وی خاطر نشان کرد: با این حال با رعایت تمامی جوانب باز عده ای اظهار نارضایتی می کنند که در اینجا بهتر است وزارت بهداشت و همینطور درمانگاهی به این موضوع رسیدگی کنند و به سلامتی مردم توجه کنند. چرا که در این شرایط وجود درمانگاهی متخصص و حرفه ای که به شاکیان امواج که مدعی هستند امواج بر رویشان تاثیر می گذارد رسیدگی کند ضروری است. در صورت نبودن درمانگاه حرفه ای افراد به پزشک عمومی یا یک مرکز غیر متخصص مراجعه می کند و پزشک بعد از معاینه به دلیل اینکه به نتیجه ای نمی رسد می گوید یک دکل موبایل در نزدیکی منزلتان وجود دارد.
وی در انتها ادامه داد: در نزدیکی هر خانه ای یک دکل وجود دارد تا بتوانندبا این آنتن ها موبایل هایی که در دست مردم هست را پوشش دهی کنند. ولی متاسفانه با مظلوم واقع شدن دکل موبایل از آلودگی هوا تا سقط جنین را به این دکل ها ربط می دهند و این ها اصلا دلایل کارشناسی و علمی نیست.
سامانه اندازه گیری ۲۴ساعته تشعشعات آنتن های موبایل راه اندازی می شود
برچسبها:آنتن موبایل, تلفن همراه, دکل موبایل, مضرات تشعشعات
نظرات کاربران