انجام آزمایشی طرح ملی ترابردپذیری در حجم محدود که از 20 تیرماه آغاز شد رضایت مسئولین را دربر داشت و منجر به تصمیم نهایی شدن این طرح به فاصله حدود یک ماه و نیم پس از اجرای پایلوت شد.
طرح ملی ترابردپذیری شماره های تلفن همراه که امکان مهاجرت مشترکان را با حفظ شماره به اپراتورهای دیگر میدهد از 20 تیر ماه وارد فاز اجرای آزمایشی شد.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جهت پیدا کردن نقاط ضعف و چالشهای این طرح در ابعاد ملی، ابتدا محدودیت ترابرد حداکثر 500 شماره در روز را به اپراتورهای موبایل داد و بعد از یک هفته ترابرد برای 700 شماره به صورت روزانه نیز مجاز شد.
در مرحله بعدی با محدودیت هزار شماره در روز مواجه شد اما مسئولان رگولاتوری در مصاحبه ای با تسنیم عنوان کردند که اگر اپراتورها به این ظرفیت در روز برسند و تقاضای ترابرد بیشتر را داشته باشند، با کسب اجازه از رگولاتوری امکان این کار وجود خواهد داشت.
با این حال به نظر می آید که برآیند اجرای آزمایشی برای مسئولان وزارت ارتباطات رضایت بخش بوده است که در تاریخ 31 مرداد ماه جاری وارد فاز نهایی می شود و یا به عبارت دیگر ترابردپذیری را در ابعاد ایران عظیم پیادهسازی کنند.
وزارت ارتباطات در کانال تلگرامی خود علاوه بر تأیید این موضوع نکاتی را درباره ترابردپذیری به شرح زیر اعلام کرده است:
- ترابردپذیری قابلیت جدیدی است تا بدون اینکه شماره مشترک تغییر کند امکان استفاده از خدمات یک اپراتور دیگر فراهم شود.
- همزمان با اجرای ترابرد، یک سیم کارت جدید به مشترک داده میشود. بنابراین پیشنهاد میشود قبل از انجام ترابرد و تعویض اپراتور، تمام اعتبار خود را مصرف کنید .
- قبل از اجرای ترابرد همه قبوض و بدهیهای سیم کارت اول خود را باید تسویه کنید.
- با تغییر اپراتور، پیامکهای خدمات دولتی و بانکی قطع نمیشود.
نظرات کاربران