میزان ترانزیت ارتباطات بینالملل طی یک سال گذشته که محمد جواد آذری جهرمی مدیریت شرکت ارتباطات زیرساخت را برعهده داشت، ثابت ماند.
به گزارش خبرنگار بادیجی، امروزه با توجه به نقش انکارناپذیر و حساس ارتباطات در توسعه ملی جوامع و الزاما برنامهریزیها و سرمایهگذاریهای کلان و قابل ملاحظه در این بخش، وظیفه متولیان مخابرات کشور خطیر است.
اهمیت اطلاعات و ایجاد حرکت جهانی برای رسیدن به اطلاعات و گذر از شکاف دیجیتالی، کشورهای جهان سومی را بر آن داشته تا تلاش خود را در سطح ملی برای همگانی شدن اطلاعات توسعه دهند.
حوزه مخابرات، فضای گستردهای است که شبکههای اطلاعرسانی، اینترنت، انواع شبکههای تلفن (ثابت و همراه) و تمامی شئون ارتباطی مخابراتی و اطلاعاتی و… را در بر میگیرد.
از آن جهت که «شبکه مادر مخابراتی از مجموعه سامانههای شبکه زیرساخت راه دور (شبکه بین استانی، بین مراکز استانها، شهرها و مناطق خاص) و بینالملل مخابرات کشور از جمله شبکه مایکروویو، شبکه اصلی فیبرنوری بین استانی و مناطق خاص، شبکه بین آنها و ایستگاههای زمینی ماهوارهای مخابراتی مرتبط با زیرساخت، مراکز سوئیچینگ راه دور بین استانی و بینالمللی تشکیل شده و تأمین ظرفیتهای انتقال و راهیابی جریان راه دور و بینالملل و پشتیبانی و مدیریت هر نوع ترافیک صوت، تصویر و داده مورد نیاز کشور، متقاضیان دولتی و غیردولتی، اشخاص حقیقی و حقوقی و نظایر آن در محدوده بین استانی و مناطق خاص برعهده شرکت ارتباطات زیرساخت است»، نگاهی به اقدامات انجام شده توسط آذری جهرمی؛ مدیر عامل سابق شرکت ارتباطات زیرساخت و وزیر فعلی ارتباطات و فناوری اطلاعات میپردازیم.
توسعه 64 هزار کیلومتر فیبرنوری بین شهری
شرکت ارتباطات زیرساخت تا پایان خرداد ماه سال جاری توانسته «ظرفیت کابل فیبرنوری بین شهری» را به 64 هزار و 205 کیلومتر و «پهنای باند بینالملل» را براساس گزارش رسمی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به 995 گیگابیت بر ثانیه برساند.
«ظرفیت شبکه انتقال مبتنی بر تجهیزات فیبرنوری» نیز به بیش از 10 هزار گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
«میزان ترانزیت ارتباطات بینالملل» نیز تا پایان خرداد ماه سال جاری به 558 هزار مگابیت بر ثانیه یا به عبارتی 545 گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
به گزارش بادیجی، با توجه به اینکه محمد جواد آذری جهرمی؛ سال گذشته با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ریاست هیئت مدیره و مدیر عاملی شرکت ارتباطات زیرساخت رسید، آمار مطرح شده را با گزارش مشابه رسمی این وزارتخانه در خرداد ماه سال گذشته مقایسه میکنیم تا متوجه عملکرد این وزیر جوان در دوره حضورش در شرکت ارتباطات زیرساخت شویم.
رشد 76 درصدی پهنایباند بینالملل
با توجه به اینکه «ظرفیت کابل فیبرنوری بین شهری» تا پایان خرداد ماه سال گذشته 57هزار و 936 کیلومتر و «پهنای باند بینالملل» هم 564 گیگابیت بر ثانیه بوده است، میتوان به این نتیجه رسید که در دو شاخص مذکور به ترتیب حدود 11 و 76 درصد رشد داشتهایم.
ظرفیت شبکه انتقال 2.5 برابر شد
ظرفیت شبکه IP داخل کشور خرداد ماه سال گذشته 4هزار گیگابیت بر ثانیه بوده که با 2.5 برابر رشد در پایان مدت مشابه سال جاری به 10 هزارگیگابیت بر ثانیه رسیده است.
نرخ ترانزیت ارتباطات خارجی ثابت ماند
با این حال «میزان ترانزیت ارتباطات بینالملل» طی یک سال گذشته به همان میزان 558هزار مگابیت بر ثانیه گزارش شده که عملا تغییری را در این بخش شاهد نیستیم.
انتهای پیام/
نظرات کاربران