مایکروسافت چند روز پیش یک بروزرسانی جدید برای نسخههای مختلف از سیستم عامل ویندوز منتشر کرد که براساس اعلام کاربران، ضمن اینکه سبب میشود عملکرد برنامههای آنتی ویروس موجود بر روی آنها با اختلال روبرو شود، موجب شده است سرعت کلی این سیستمها نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند.
به گزارش بادیجی، مایکروسافت روز نهم آوریل (۲۰ فروردین) یک بروزرسانی جدید برای نسخههای مختلف ویندوز منتشر کرد که با گذشت چند روز از زمان انتشار آن، اکنون مشخص شده است که عملکرد کلی سیستمهای خانگی و نرمافزارهای امنیتی موجود بر روی آنها را با ایراد اساسی روبرو میکند. طبق اطلاعات منتشر شده از سوی کاربران، پس از نصب این بروزرسانی بر روی سیستمهای خانگی، نرم افزارهایی نظیر Avast، Avira، ArcaBit، McAfee و Sophos با مشکلات جدی روبرو شدهاند، به گونهای که دیگر قادر به محافظت از این سیستمها در برابر حملات نیستند. این کاربران همچنین اعلام کردهاند که پیش از نصب این بروزرسانی، سیستم آنها و این نرمافزارهای امنیتی عملکرد خوبی داشتهاند.
اما مشکلاتی که این بروزرسانی برای کاربران ایجاد کرده است به همین جا ختم نمیشود. گروهی دیگر از کاربران اعلام کردهاند که پس از نصب این بروزرسانی سیستم آنها در حالت فریز قرار میگیرد و یا با سرعت بسیار کمی فعالیت میکند. گفته میشود دستگاههای مجهز به سیستم عاملهای ویندوز ۱۰، ویندوز ۷، ویندوز ۸.۱، ویندوز Server 2008 R2، ویندوز Server 2012 و Server 2012 R2، که این بروزرسانی را دریافت کردهاند به این مشکلات دچار شدهاند.
بخش دیگری از کاربران که به نظر میرسد این بروزرسانی مشکلات حادتری را برای آنها ایجاد کرده است اعلام کردهاند که بلافاصله پس از نصب این آپدیت و راهاندازی مجدد دستگاه خود، در صفحه ورود به سیستم عامل کندیهای فراوانی را مشاهده کردهاند. به گونهای که ورود مجدد به سیستم عامل چیزی در حدود ۱۰ ساعت یا بیشتر، از آنها زمان گرفته است. Avast به کاربران خود اعلام کرده است که پس از راهاندازی سیستم خود، در صفحه ورود به سیستم عامل برای مدت زمان ۱۵ دقیقه منتظر بمانند و سپس رمز عبور خود را برای ورود وارد کنند. پس از این کار یک بروزرسانی از سوی این نرم افزار بر روی سیستم آنها نصب میشود که این مشکلات را برطرف میکند. دو آنتی ویروس ArcaBit و Avira نیز به تازگی اعلام کردهاند که برای نرم افزارهای خود بروزرسانی جدیدی را تدارک دیدهاند و امیدوار هستند که این بروزرسانیها سبب رفع این ایرادات شود.
کاربرانی که هماکنون پس از نصب این بروزرسانی همچنان با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم میکنند میتوانند با ورود به سیستم عامل خود از طریق Safe Mode، نرمافزار امنیتی آن را حذف کنند. به این ترتیب بهصورت فوری این مشکلات برطرف میشود.
تیم پشتیبان از دو آنتی ویروس Avast و McAfee نیز اخیراً انگشت اتهام در مورد بروز این مشکلات را به سمت مایکروسافت گرفتهاند. این شرکت بهتازگی در بخش Client/Server Runtime Subsystem یا CSRSS از سیستم عامل ویندوز تغییرات گوناگونی را صورت داده است. این بخش، وظیفه همراهی و مدیریت برنامههای Win32 را برعهده دارد. به نظر میرسد این تغییرات سبب شده است که این برنامههای آنتی ویروس نتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند و در نتیجه موجب فریز شدن سیستمهای کاربران شوند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران