[stextbox id=”grey”]با توجه به وسعت زياد پروژه ترابردپذیری بدیهی است نيازمند تعامل بسيار بالاي بین اپراتورها بوده است و در واقع مشاركت و همراهي اپراتورها يكي ديگر از الزامات طرح ترابرد پذيري مي باشد. در مراسمی که در آستانه دولت برای افتتاح پروژه های سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی برگزار شده بود از مدير عامل های هر يك از اپراتورها دعوت شد در راستای پروژه ترابردپذیری از برنامه هاي خود بگویند. با تیم بادیجی همراه باشيد.[/stextbox]
مهندس وحيد صدوقي مدير عامل همراه اول در مراسم رسمي آغاز طرح ترابرد پذيري با اشاره به حجم گسترده توسعه در شبكه همراه اول گفت: در روند توسعه شبكه همراه اول،فعاليتي كه قرار بود در عرض 4 سال انجام شود،در مدت يك سال بصورت فشرده انجام شد و بيش از 20 هزار سايت 3G و LTE نصب و راه اندازي مي شود.
مدير عامل همراه اول با اشاره به اينكه مشتري بايد براساس میزان رضایت خود و آگاهانه اپراتور دلخواه خود را انتخاب كنند افزود: تا پايان تير ماه سال آينده ، 10 هزار سايت 3G و 10 هزارو پانصد سايت LTE راه اندازی و آماده سرویس دهی میشود و بدين صورت همراه اول تبديل به يك اپراتور جوان يك ساله خواهد شد.
صدوقي در ادامه امكاناتي كه براي مشتركين خود در نظر گرفته بود را معرفي كرد و گفت: برنامه همراهي ميلياردي از تير ماه اجرايي شده و مشتركين كه به تازگي به شبكه همراه اول مي پيوندند ميتوانند از مزاياي اين طرح استفاده كنند. باشگاه مشتركين فيروزه اي، بر اساس سلیقه وميزان وفاداري تخفيف در يافت كرده و مي توانند به صورت اقساطي بدون پرداخت پول برند، يك برند خوب تلفن همراه را انتخاب و خريداري كنند.
صدوقي در خصوص طرح وفاداري مشتركين از دادن 740 ميليارد تومان اعتبار براي مشتركين وفادار و خوش حساب خبر داد و به معرفي نسخه جدید اپليكيشن همراه اول پرداخت كه موجب ایجاد ارزش افزوده براي مشتركين میشود. بطور مثال:تسهيل روند پرداخت صورت حساب ها، دسترسي به ريز مكالمه و ساير خدماتي را كه تا كنون به صورت حضوري دريافت مي كردند را میتوانند بصورت غير حضوری دريافت كنند.
در آخر مهندس صدوقي با اشاره به شعار همراه اول که اين ارتباط قطع شدني نيست، گفت: با اجراي طرح رومینگ ملی روزانه حدود يك ميليون مشترك دو اپراتور ديگر از شبكه همراه اول استفاده مي كنند، و با اجراي طرح ترابرد پذيري، با تاكيد بر شعار همراه اول به اين نكته مي رسيم كه هيچكس تنها نيست.
در ادامه مهندس دزفولي مدير عامل شركت ايرانسل با اشاره به پيچيدگي هاي كار و به دليل مشاركت بين اپراتورها سخنراني خود را آغاز كرد و در مورد ترابرد پذيري گفت: اپراتور ايرانسلدر همه واحدها بسيج اعلام کرد زيرا فكر مي كرديم اجرای این پروژه ده سال دیرکرد دارد و باید از تقطه نظر یک پروژه ملی به آن نگاه کرد و هرچه زودتر آنرا به نتیجه رساند چراکه یکی از نياز هاي بازار و مشتركين مي باشد.
وي با اشاره به اقدامات بخش فني گفت: در اين طرح 90 سامانه و زير سامانه شامل BSS و VAS در حوزه اپراتور طراحي و بروز رساني شد و پورتال هاي ويژه ترابرد پذيري توسعه داده شد.
وي در مورد اقدامات بخش تجاري افزود: آموزش كاركنان خدمات ارتباط با مشتريان ، بهينه سازي فرآيند هاي موجود و ايجاد سازوکارهای لازم برای پشتیبانی 24 ساعت مشتریان از اقدامات مهم این بخش است.
مدير عامل ايرانسل ضمن تشكر از دكتر واعظي،حضار و شركت پايا و زعيم براي اجراي اين پروژه، از حضار براي سفر به سمت ايرانسل دعوت كرد و گفت: به دليل منع تبليغات از حاضران جمع دعوت مي كنيم اگر هنوز اقدام به سفر به سمت ايرانسل نكرده اند در حال حاضر كه شرايط فراهم است به بزرگترین اپراتور دیتای کشور بپیوندند.
وی به حالت کنایه افزود : همه اپراتور ها تلاش خود را می کنند تا سرویس خود را به بهترین نحو به مشترکین ارائه دهند، اما کسانی هستند که در این راستا پیشی گرفته اند. و به سخنان خود پایان داد.
بعد از آن از مدیر عامل شرکت رایتل مهندس مجید صدری دعوت شد که برنامه های آتی این شرکت را بیان کند.
وی ابتدا از ترابرد و مزایای آن گفت که این طرح می تواند در افزایش رقابت و کیفیت نقش مهمی داشته باشد.
وی ترکیه را به عنوان نمونه ای موفق در اجرای این طرح معرفی کرد و کنیا را یک تجربه نا موفق در اجرای این طرح عنوان کرد که فقط 7% مشترکین آنها که حدود 47 هزار مشترک می شود از این طرح استقبال کردند.
وی در مورد اجرای این طرح در رایتل گفت: با توجه به اینکه ترابرد برای اپراتوری که سهم کمتری از بازار را دارد یک فرصت استثنایی است. برنامه این اپراتور این است که با توسعه بازار و سرویس های خود به جذب مشتری ها بپردازد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین سهم بازار رایتل به خاطر سهم او از دیتا می باشد و چیزی حدود 20 درصد از سهم دیتای بازار در اختیار این اپراتور می باشد در تلاش هستیم که علاوه بر حفظ سهم خویش آن را بالاتر نیز ببریم.
وی ضمن اشاره به برنامه ریزی جهت توسعه گفت: رایتل هنوز در حال توسعه است و باید همة شهر ها و جاده ها برای سرویس دهی توسعه داده شود و در کنار توسعه، طرح ترابرد نیز باید انجام می گرفت.
وی به نمایندگی از شرکت رایتل از زحمات همه دست اندر کاران برای اجرای طرح ترابرد سپاسگزاری کرد و گفت: اجرای این طرح انقلابی در حوزه ICT به پا خواهد کرد و این طرح از اقدامات موثر دکتر واعظی در این حوزه می باشد که نام ایشان را در تاریخ ثبت خواهد کرد.
وی در مورد مشتری مداری و قدرت تصمیم مشتری در انتخاب گفت: در حوزه ICT، کیفیت حرف اول را می زند و مردم، اپراتوری را که کیفیت خدمت بهتر با قیمتی عادلانه تر داشته باشد، را انتخاب خواهند کرد و این فرصتی برای مردم در آزادی انتخاب می باشد.
وی در مورد تاثیر ترابرد در اپراتور ها افزود : با اجرای این طرح، هیچ اپراتوری حاشیه امن ندارد. مردم حق انتخاب دارند و امیدواریم با نظارتی که سازمان تنظیم مقررات دارد، رقابتی سالم داشته باشیم و اجازه بدهیم که مردم خودشان در این رابطه تصمیم گیری کنند.
نکته ای که وی در پایان ضمن تشکر از وزارت ارتباطات و دست اندرکاران این پروژه مورد توجه قرار داد، این بود که مردم در زمان آزمایشی استقبال خوبی داشته باشند و بیشترین ترابرد بسوی این اپراتور انجام شده است اظهارکرد : امیدواریم بتوانیم اعتماد مردم را به همین صورت جلب کرده و سرویس های بهتری ارائه دهیم.
وی در مورد استراتژی رایتل افزود: امیدواریم بعنوان یکی از بهترین اپراتور دیتا در کشور عمل کنیم و سرویس های مطلوب موردنیاز مشترکین را به بهترین نحو ارائه دهیم.
مدیر عامل رایتل با اشاره به جوان بودن شبکه رایتل با حالت طعنه به اپراتور اول ادامه داد : طبق صحبت های آقای صدوقی منوط به اینکه سال دیگر، همراه اول دارای یک شبکه یک ساله می شود باید گفت این اپراتور در حالی مالک یک شبکه یک ساله ای میشود که بابای 22 ساله ای هم بالای سرش هست و از او نگهداری می کند. اما شرکت رایتل باید بر روی پای خویش به رشد و توسعه بپردازد.
وی در آخر با ذکر این صحبت که طرح ترابرد مصداق کامل شعار اقتصاد مقاومتی است به صحبت های خود پایان داد.
در پایان این مراسم دکتر واعظی، وزیر ارتباطات و اطلاعات دعوت شد تا صحبت های پایانی وتکمیلی در مورد اجرای این طرح بیان کنند.
دکتر واعظی با مهم شمردن اجرای ترابرد پذیری و آغاز مقدمات اجرای آن از 2 سال پیش و همزمان با رومینگ ملی گفت: امیدواریم اپراتور ها با مشارکت یکدیگر زمینه اجرای هر چه بهتر این طرح را فراهم آورند.
نظرات کاربران