بیستوچهارمین نمایشگاه الکامپ با حضور شرکتهای فعال در حوزه ICT با رویکردهای متنوع الکام استارز، الکامترندز، الکامگیمز، الکامتاکز و دولت همراه برگزار خواهد شد.
به گزارش بادیجی ، رضا حیدری؛ مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ بیستوچهارم در نشستی خبری به ارائه گزارشی از میزان مشارکت در الکامپ بیستوچهارم پرداخت و اظهار کرد: نمایشگاه الکامپ بیستوچهارم در فضایی بالغ بر 25 هزار مترمربع با حضور 400 مجموعه، تیم یا شرکت در الکاماستارز و حدود 300 شرکت برگزار خواهد شد.
وی افزود: الکام استارز، الکام گیمز و الکام ترندز درمجموع در سالنهای 8 و 9 و 10 و 11 و 27 در فضایی بالغبر 7500 مترمربع میزبان بازدیدکنندگان خواهند بود.
الکام تاکز حلقه ارتباطی استارز و ترندز
مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ بیستوچهارم با اعلام اینکه امسال دو رویداد الکام تاکز و الکام ترندز را به الکامپ بیستوچهارم میآوریم، ابراز کرد: الکام تاکز در سه سالن مختلف با حمایت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور طراحی، تجهیز و مستقر شده است؛ کارکرد الکام تاکز بهرهمندی از توانمندی اساتید، نخبگان و خبرگان صنفی است تا درباره موضوعات روز فناوری اطلاعات و ارتباطات، آینده این صنعت یا مسائل و دغدغههای صنفی اظهارنظر کنند یا حتی از آخرین دستاوردهای خود رونمایی کنند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین امیدواریم الکام تاکز حلقه ارتباطی مناسبی میان استارتاپها و ترندزها باشد.
او در ادامه به الکام ترندز اشاره کرد و گفت: این رویداد سال گذشته بهصورت محدود برگزار شد ولی در الکامپ بیستوچهارم سالن 27 به الکام ترندز اختصاص داده شده است؛ هوش مصنوعی، دادههای بزرگ، پردازش موازی، شهر هوشمند و غیره بهصورت متمرکز در این سالن مستقر خواهند شد
حیدری گفت: هرچند امکان دارد در این مرحله موفقیت صد درصدی نداشته باشیم ولی تجربه الکام استارز به ما نشان داده که با برنامهریزی و طی چند سال میتوان امید داشت که الکام ترندز هم در آینده با موفقیت و استقبال بالایی روبرو شود.
وی به رشد قابلتوجه الکام استارز اشاره کرد و افزود: از سال 94 که 80 استارتاپ در الکامپ بیستویکم حضور داشتند تاکنون که چهار سال گذشته استارتاپها به لحاظ کمی رشد قابل توجهی داشته و از لحاظ کیفی هم جزو افتخارات محسوب میشوند؛ استارتاپهایی که در سالهای گذشته در قالب استند حضور داشتند امسال درخواست غرفه 12 متری داشتند که این نشاندهنده روند روبهرشد استارتاپها است.
مدیر اجرایی الکامپ با اشاره به الکام گیمز، افزود: امسال 45 شرکت تولیدکننده گیم و اپلیکیشنهای موبایلی و کامپیوتری برای مشارکت در الکام گیمز دعوت شدهاند و در فضایی به مساحت هزار مترمربع حضور دارند؛ در الکامپ امسال رویکرد ما به گیمرها یا سختافزارهای گیمینگ نیست.
جابهجایی الکامپ به شهر آفتاب اعلام رسمی نشده
حیدری در پاسخ به سؤالی درباره احتمال انتقال نمایشگاه الکامپ به مجموعه شهر آفتاب گفت: در این شرایط بحران ارزی و اقتصادی و تحریمهای جدیدی که روی ایران اعمال میشود، وظیفه تکتک ماست که با امید و دادن خبرهای خوش به یکدیگر، از این بحرانها گذر کنیم؛ خبر منفی جذابیت بیشتری دارد اما اثرات منفی روی شرکتهایی میگذارد که از یک سال پیش برای حضور در چنین نمایشگاهی برنامهریزی میکنند.
او تأکید کرد: به سازمان نظام صنفی رایانهای بهعنوان برگزارکننده نمایشگاه درباره جابهجایی اعلام رسمی نشده که در رد یا تأیید آن صحبت کنیم؛ در حال حاضر در مقطعی هستیم که میتوانیم بهجای این مسائل، روی بحثهای محتوایی و کیفیتی الکامپ اثرگذار باشیم.
بخش بینالملل
مدیر اجرایی الکامپ با بیان اینکه 15 تا 20 شرکت چینی در الکامپ حضور دارند، درباره حضور کمرنگ بخش بینالملل، گفت: حضور شرکتهای خارجی ممکن است به علت تحریمها کمتر شده باشد اما این کاهش چشمگیر نیست؛ یکی از دلایلی که نمیتوان روی خارجیها حساب کرد، این است که آنها به زمانبندی بیشتری نیاز دارند که بتوانند برای حضور در نمایشگاهها برنامهریزی کنند.
او خاطر نشان کرد: مسائلی مانند مجوز نمایشگاه، زمان لازم برای برگزاری و شرایط اقتصادی باعث میشود قادر نباشند، برنامهریزی بلندمدت در این حوزه داشت؛ با این وجود تعدادی از نمایندگان شرکتهای خارجی امسال در نمایشگاه الکامپ حضور دارند.
حضور سختافزاریها
حیدری در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره میزان مشارکت شرکتهای سختافزاری در نمایشگاه الکامپ بیستوچهارم گفت: از دلایل اصلی عدم مشارکت شرکتهای داخلی فعال در حوزه سختافزار که با برندهای خارجی همکاری میکنند، قاعده ارزی- ریالی است؛ دلیل دوم شرایط سخت بازار است و اینکه عمده کالاهای حوزه IT وارداتی است و شرکتها در دوام خود نیز تردید دارند که تا دو ماه دیگر شاید نتوانند ادامه حیات بدهند.
وی ادامه داد: کالا وارد نمیشود، ارز تخصیص پیدا نمیکند یا کالا در گمرک مانده، از جمله مشکلات آنهاست که باعث شده نتوانند به آمدن به نمایشگاه فکر کنند؛ با این وجود امیدواریم این مشکلات هرچه سریعتر حل شود تا آنها بتوانند به کار خود ادامه دهند.
او به تمهیداتی که در بخش ارزی در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و افزود: با مساعدت شرکت سهامی نمایشگاهها و جلساتی که با آقای اسفهبدی؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت داشتیم، طی بخشنامهای مقرر شد شرکتها برای پرداختهای ارزی معادل ریالی را طبق نرخ مصوب دولتی محاسبه و پرداخت کنند.
دولت همراه
حیدری در ادامه به حضور دولت در نمایشگاه الکامپ امسال اشاره کرد و افزود: دولت با شعار “دولت همراه” در سالن 41 نمایشگاه الکامپ بیستوچهارم حضور دارد؛ بخش بزرگی از صنف رایانه فعالیتهای خود را با همکاری دولت انجام میدهد و نمایشگاه الکامپ هم محل خوبی برای فعالیتهای B2G است و به همین دلیل حضور دستگاههای دولتی در این نمایشگاه یک ضرورت به شمار میرود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران