یک موسسه پژوهشی آمریکایی با ارائه تحقیقاتی جدید در خصوص میزان استفاده از گوشی تلفن همراه توسط شهروندان این کشور، از افزایش وابستگی این شهروندان به اپلیکیشن های ارتباطی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری بادیجی به نقل از تک کرانچ، موسسه تحقیقاتی فلوری آمریکا با انجام پژوهشی جدید در خصوص میزان استفاده از تلفن همراه در این کشور اعلام کرده که شهروندان این کشور به طور متوسط بیش از ۵ ساعت از زمان روزانه خود را به کار با تلفن همراه خود می پردازند.
در بخش دیگری از این تحقیق همچنین به رشد فزاینده و نجومی میزان وابستگی و اعتیاد به گوشی تلفن همراه اشاره شده و معتقد است ساعات استفاده از تلفن همراه سالانه دستکم ۶۹% نسبت به سال قبل رشد دارد.
پژوهشگران این موسسه معتقدند آمار کنونی ارائه شده از میزان ساعات کار با تلفن همراه دستکم ۲۰% نسبت به سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۵ میلادی افزایش داشته است.
همچنین در بخش دیگری از این گزارش، آمده است که میزان استفاده کاربران از اینترنت گوشی خود بیشتر به سمت اپلیکیشن های ارتباطی پیش رفته و در نتیجه میزان استفاده آنها از موتورهای جستجوگر کاهش یافته است.
به عنوان مثال ۲۰% از استفاده شهرودان آمریکایی از اینترنت طی سه ماهه نخست سال ۲۰۱۳ میلادی، به استفاده از جستجوگر (Browser) تخصیص یافته، در حالیکه این رقم در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۶ به ۸% کاهش یافته است.
به اعتقاد پژوهشگران، این آمار نشان دهنده افزایش میزان استفاده گسترده شهروندان آمریکایی از اپلیکیشن ها بوده و جستتجوگرها هر روزه سهم کمتری از مصرف اینترنت را به خود تخصیص می دهند.
نظرات کاربران