با قابلیت جدید واتساپ به‌راحتی اعضای گروه‌هایتان را مدیریت کنید

0
7

واتس‌آپ به شما اجازه می‌دهد تا موضوعات پیام خود را جستجو کنید. شما می‌توانید تمام موضوعات را در یک زمان جستجو کنید، و یا این‌که به جستجوی یک موضوع خاص بپردازید. این روش جستجو در موضوع، یک راه ساده‌تر برای بازیابی و دسترسی به بخشی از مکالمه است. این پلت‌فرم اجتماعی در جدیدترین به‌روزرسانی‌اش امکان جستجوی گروهی را به قابلیت‌های خود اضافه کرده است. شما از هم‌اکنون می‌توانید پس از دریافت آخرین نسخه واتس‌آپ از این قابلیت استفاده کنید.

به گزارش بادیجی ، این شبکه اجتماعی همچنین دارای گفتگو گروهی موضوعی است و اگر شما مدیر گروه باشید، می‌توانید کنترل کنید که چه فرد یا افرادی در گروه حضور داشته باشند و اگر بخواهید به هر دلیلی از حضور کسی در یک گروه جلوگیری کنید، باید از حضور شخص مورد نظر در آن  مطمئن شوید.

صرف‌نظر از این‌که چرا واتس‌آپ چنین قابلیتی را به پلت‌فرم خود اضافه کرده است، شما هم اکنون می‌توانید این کار را انجام دهید و این‌که لازم نیست مدیر گروه باشید تا بتوانید اعضای گروه را جستجو کنید.

buy celebrex online cheap, buy Zoloft. نحوه جستجو

برای انجام این کار کافی است واتس‌آپ را باز کنید و روی چت‌های گروهی که می‌خواهید جستجو کنید، ضربه بزنید. برای رفتن به صفحه جزئیات گروه، روی نام گروه در بالای صفحه ضربه بزنید. به پایین صفحه اسکرول کنید تا بخش جدیدی به نام شرکت کنندگان (Participants) را مشاهده کنید. در این شما می‌توانید بررسی کنید و ببینید چه کسانی در حال حاضر در گروه حضور دارند و تعداد آن‌ها چقدر است. در کنار Participants، همچنین یک گزینه جستجو را مشاهده خواهید کرد؛ کافی است روی آن را ضربه بزنید تا بتوانید اعضای گروه را بر اساس نام یا شماره تلفن جستجو کنید.

اگر یک روی نام یکی از اعضای گروه ضربه بزنید، شما می‌توانید اطلاعات آن را مشاهده کنید، به او یک پیام مستقیم ارسال کنید و بسیاری کارهای دیگر را انجام دهید.توجه داشته باشید که در صورتی‌که فرد موردنظر از مخاطبین شما نباشد امکان دسترسی به این اطلاعات برای شما مقدور نیست اما گزینه تماس، پیام و گزینه تأیید کد امنیتی هنوز هم وجود خواهند داشت.

این ویژگی عمدتا یک ابزار است که برای مدیران گروه‌های واتس‌آپ منفعت داشته و برای آن‌ها مفید است. اگر گروه‌های چندگانه در واتس‌آپ را مدیریت می‌کنید، می‌توانید از این ابزار برای کنترل افرادی که به گروه اضافه شده‌اند، استفاده کنید و یا از اضافه کردن غیر ضروری یک شخص به چندین گروه جلوگیری کنید.

همچنین همه اعضای یک گروه همیشه گزینه‌ای برای اضافه کردن فرد دیگر  به گروه و به‌عنوان یک مخاطب داشتند. شماره تلفن و نام آن‌ها همیشه برای همه افراد گروه قابل مشاهده است.

دکمه تماس مستقیم جدید به شما اجازه تماس با فردی بدون افزودن آن به‌عنوان یک مخاطب را می‌دهد، که البته به نظر می‌رسد مشکلی برای حفظ حریم خصوصی به وجود نمی‌آورد.

انتهای پیام/